naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Ook in Bertem vieren we de Buitenspeeldag!

Bertem neemt dit jaar voor het eerst deel aan de Buitenspeeldag. Benieuwd wat we allemaal voor de kinderen in petto hebben? Kom dan zeker op woensdag 24 april tussen 13 en 17 uur naar de Chirolokalen in Korbeek-Dijle voor een hoop spel- en sportplezier.

Op woensdag 24 april tonen de verschillende kindertelevisiezenders een hele namiddag een zwart scherm, want ook zij steunen de Buitenspeeldag. Trek die namiddag ook met de kinderen naar buiten!

Alle 6- tot 12-jarigen kunnen zich dan volop uitleven op springkastelen op de grasvelden aan de Chirolokalen in Korbeek-Dijle. Er is onder andere een 18-meter lange obstakelbaan en een slingerbal. Ze kunnen ook deelnemen aan het lasershooten, bumball spelen, voetballen in het opblaasbaar voetbalveldje…

Het terrein aan de Chirolokalen wordt omgetoverd tot een rustig plekje waar de kinderen kunnen knutselen, zich laten schminken, volksspelen leren, chillen en iets lekkers kunnen eten en drinken.

De sportievelingen dagen we uit om hun eigen fiets, skateboard of go-cart mee te brengen en het parcours uit te testen. En waarom pimpt u niet eens samen met uw kind zijn vervoermiddel? Dan wordt het zeker een feestelijke Buitenspeeldag! Elk kind krijgt een aandenken.

Let op: de Buitenspeeldag is geen kinderopvang. Het is de bedoeling dat ouders, grootouders… de kinderen vergezellen.

Meer info: dienst vrije tijd en communicatie, vrijetijd@bertem.be of tel. 016 49 97 72

Gepubliceerd op woensdag 03 april 2019
Nieuwsoverzicht
Logo Buitenspeeldag 2019

Openingsuren & contact

Vrije tijd en communicatie

Lees meer artikels over

Deel deze pagina