naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vacature aanleg wervingsreserve technisch assistent toezicht scholen D1-D3

De gemeente Bertem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve, geldig voor één jaar, voor spoedige aanwerving: 1 deeltijds contractueel technisch assistent toezicht scholen D1-D3. Onze toezichters werken in de gemeentelijke basisscholen van Bertem en/of Leefdaal.

Uw functie

De technisch assistent toezicht scholen verzorgt het toezicht van de kinderen in de gemeentelijke basisschool zodat de voor- en naschoolse opvang en het middagtoezicht op een veilige en pedagogische manier verlopen.

Uw profiel

  • U voldoet aan de toelatings- en aanwervingsvoorwaarden
  • Geen diplomavereiste
  • U  beschikt over een rijbewijs B of u behaalt dit tijdens de inloopperiode

Ons aanbod

  • Bruto voltijdse maandwedde: min. 1891,81 euro - max. 2944,40 euro aan de huidige index
  • Beroepservaring bij een andere overheid en relevante beroepservaring in de privésector of als zelfstandige komen in aanmerking voor de toekenning van de diverse anciënniteiten
  • Volledige terugbetaling woon-werkverkeer (fiets en openbaar vervoer), hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques van 8 euro.

Interesse?

Dien uw kandidatuur in uiterlijk op 3 april 2019 via het voorgeschreven sollicitatieformulier, op één van de volgende manieren:

Voeg bij uw kandidatuur ook een recent uittreksel model 2 uit het strafregister.

Meer informatie over deze functie en deze vacature kan u terugvinden op www.bertem.be/vacatures of kan u navragen bij de dienst HRM: tel. 016 49 97 73, personeel@bertem.be.

 

 

Gepubliceerd op maandag 11 maart 2019
Nieuwsoverzicht