naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Samen stoppen met roken? Uw beste stoppoging ooit!

Op 23 september start in het LDC in Bertem een rookstopcursus. Een erkende tabakoloog begeleidt u tijdens 8 bijeenkomsten gespreid over 3 maanden, zodat u samen met uw lotgenoten kan stoppen. Kom naar de gratis en vrijblijvende infosessie op 16 september!

Rookt u? En denkt u er wel eens aan om te stoppen? Gewoon doen! Voor uw gezondheid én voor uw portemonnee. Op 23 september start in Bertem een rookstopcursus. Maak een nieuwe start en schrijf u in. De rookstopcursus bestaat uit acht bijeenkomsten, gespreid over drie maanden. Ann Meers, een erkende tabakoloog begeleidt de cursus en geeft handige tips en trucjes om de sigaret vaarwel te zeggen. Zij bereidt u voor op de gezamenlijke rookstop en traint uw vaardigheden om herval te voorkomen. Dan stopt u samen met uw lotgenoten. En ook daarna begeleidt zij de groep nog verder. Zo maakt u van die nieuwe start een succes en beleeft u uw beste stoppoging ooit.

De Vlaamse overheid vergoedt de deelname aan de rookstopcursus grotendeels. Deelnemers betalen een persoonlijke bijdrage van 48 euro voor de hele cursus. Mensen met een statuut van verhoogde tegemoetkoming betalen slechts 24 euro.

Leer stoppen én volhouden in acht sessies: 23 en 30 september, 7 en 21 oktober, 4 en 18 november, 2 en 16 december, telkens om 19.30 uur.

Kom naar de gratis en vrijblijvende infosessie op maandag 16 september om 19.30 uur.

Plaats: LDC De Blankaart, Egenhovenstraat 22 in Bertem.

Schrijf in via ldc@stbernardus.be of tel 016 49 08 11

Gepubliceerd op woensdag 28 augustus 2019
Nieuwsoverzicht