naar top
Gemeente Bertem

Zaterdag 24 september: 39ste Jaarmarkt!

Op 24 september bruist het centrum van Bertem van de activiteiten tijdens onze Jaarmarkt. Reserveer uw plaats op de rommelmarkt. Handelaars kunnen zich ook al inschrijven om te sponsoren of een plaatsje reserveren op de Ellekensmarkt.

Rommelmarkt

Wegens de grote belangstelling is het noodzakelijk uw plaats op voorhand te reserveren. De volgorde van inschrijven is de volgorde van uw standplaats. Doe dit voor vrijdag 17 september via het onlineformulier op www.bertem.be/rommelmarkt. Plaatsing van de rommelmarkt gebeurt vanaf 8 uur.

Ellekensmarkt en braderie voor de zelfstandigen van Bertem

De Ellekensmarkt blijft een uniek gebeuren met veel sfeer en ambiance. Bertemse handelaars kunnen ook een plek reserveren op de Fr. Dottermansstraat of voor hun handelszaak. Als u de Jaarmarkt sponsort, dan vervalt het standgeld. Inschrijven kan voor 17 september via ons online formulier.

Sponsoring

Breng tijdens de Jaarmarkt uw bedrijf, zaak of firma in de belangstelling. Het Jaarmarktcomité biedt twee mogelijkheden aan tot sponsoring:

  • Wedstrijden sponsoren kan voor 25 euro per wedstrijd.
  • Een spandoek of een paneel (max. 2m) in een van de wedstrijdringen plaatsen, kan voor 50 euro per paneel of spandoek.

In ruil hiervoor wordt uw bedrijf vermeld in Info Bertem, de wedstrijdbrochure en op onderleggers in de eetgelegenheden. Inschrijven via www.bertem.be/sponsoringjaarmarkt. Doet u dit voor 13 augustus, dan kan uw bedrijf nog vermeld worden in het infoblad.

Meer info: Jaarmarktcomité Bertem, dienst vrije tijd, tel. 016 49 99 98 of vrijetijd@bertem.be 

Gepubliceerd op woensdag 29 juni 2022
Nieuwsoverzicht
Jaarmarkt 2017

Openingsuren & contact

Evenementenloket

Deel deze pagina