naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kattestroof Speelt Tegen Kanker

Na een jaar coronapauze is Kattestroof Speelt Tegen Kanker terug voor de inmiddels 3de editie. Want ja, dat gemene spel winnen we maar al te graag! We hopen dit jaar het recordbedrag van in 2019 te evenaren. Toen speelden we maar liefst 5020 euro bij elkaar voor Stichting Tegen Kanker.

Iedereen is van harte welkom op vrijdag 13 augustus van 13 tot 17 uur op de terreinen van GBS Leefdaal. Het evenement wordt voortgezet op zaterdag 14 augustus van 11 tot 20 uur.

Verwacht u aan tal van activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Denk maar aan springkastelen, lasershooting, volksspelen, een knutselstandje... Terwijl de kinderen zich uitleven, kunnen de ouders genieten van lekkere versnaperingen en drankjes bij onze verschillende standjes. Voor wat extra gezelligheid voorzien we ook enkele optredens.

Dit evenement is onderhevig aan de coronamaatregelen. Voor de meest recente informatie over de optredens, de activiteiten en de openingsuren, controleer het Facebook-evenement ‘Kattestroof Speelt Tegen Kanker 2021’.

De winst gaat integraal naar Stichting tegen Kanker. De (hoofd)animatoren van Kattestroof hopen jullie allemaal daar te zien!

LET OP: Dit is geen gewone speelpleindag. Kinderen moeten vergezeld worden door een volwassene.

Gepubliceerd op vrijdag 30 juli 2021
Nieuwsoverzicht
Kattestroof  speelt tegen kanker

Openingsuren & contact

Vrije tijd

Lees meer artikels over

Deel deze pagina