naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Nieuwe website Federale Pensioendienst

De Federale Pensioendienst (FPD) kreeg een volledige make-over op het web. In bijgevoegd informatiebundeltje wordt onder meer uitgelegd: hoe de website tot stand gekomen is, wat er gewijzigd werd aan mypension.be en welke e-mailadressen u best gebruikt om met hen te communiceren.

Om hun derde verjaardag te vieren, trakteert de Federale Pensioendienst (FPD) niet op taart, maar op een nieuwe website. Minder lekker, dat zeker, maar wel véél nuttiger!
Daarom is de FPD zeer verheugd om hun nieuwe website www.sfpd.fgov.be aan u voor te stellen. De FPD-website kan immers een nuttig werkinstrument zijn, zowel voor uzelf als voor uw werkgever.

In het informatiebundeltje dat u hieronder kan raadplegen, wordt onder meer uitgelegd:

  • hoe de website tot stand gekomen is;
  • wat er gewijzigd werd aan mypension.be en aan hun communicatiebeleid (vooral inzake e-mailadressen)

Ook hun nieuwsbrief heeft een verjongingskuur gekregen. De lay-out van de nieuwsbrieven werd gemoderniseerd om die beter te laten aansluiten bij die van de nieuwe website.
Er is keuze tussen twee verschillende nieuwsbrieven:

  • nieuwsbrief voor burgers
    Informatie over wijzigingen aan hun (toekomstige) pensioen: nieuwe wetgeving, indexering, betaalwijze, ...
  • nieuwsbrief voor professionals
    De wijzigingen aan de pensioenwetgeving, adviezen om klanten zo goed mogelijk te informeren, de laatste nieuwtjes over de Pensioendienst, ...

Vanaf juni 2019 verdwijnen de oude e-mailadressen van de Pensioendienst. Enkel de e-mailadressen, eindigend met @sfpd.fgov.be, dienen vooraan te worden gebruikt. Een aantal e-mailadressen zullen in de toekomst niet meer werken (bv. pensioendienst.fgov.be).

De makkelijkste manier om hen te contacteren, is met behulp van het contactformulier op hun nieuwe website.

Gepubliceerd op dinsdag 02 juli 2019
Nieuwsoverzicht
logo Federale Pensioendienst

Deel deze pagina