naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Ontdek het mysterie van de Vikings!

Van oktober tot november komen de bossen in Oud-Heverlee, Bierbeek, Huldenberg, Overijse, Hoeilaart, Bertem en Kortenberg tot leven. Op 16 november ontdekt u het mysterie van de Vikings in Korbeek-Dijle. Inschrijven is verplicht en kan vanaf 30 oktober.

Op zaterdag 16 november slaan de provincie Vlaams-Brabant, de gemeente Bertem en The Shelter opnieuw de handen in elkaar voor het evenement "Mysterieuze bossen". U kan van 16 tot 21 uur terecht op het domein van The Shelter in Korbeek-Dijle.

Laat u onderdompelen in de wereld van de Vikings. Ontdek tijdens de spektakelwandeling de verhalen van deze rebelse veroveraars. Vaar de Dijle af met een Vikingkano langs het duistere traject van de Vikingafvaart. Verover het schip van Ragnar de veroveraar als vliegende Viking, geniet van een heerlijk Vikingbier en laat u verbazen door de randanimatie en de spektakels.

Dit is een doe- en beleefevenement voor het hele gezin.

Inschrijven voor de activiteiten is verplicht en kan vanaf 30 oktober via de vrijetijdswinkel.

Ontdek de andere mysterieuze bossen op de website van toerisme Vlaams-Brabant.

Parkeren

U kan parkeren aan het gemeentelijk atletiekpark aan de Blokkenstraat. Het is verboden te parkeren op de Stationsstraat.

Hou er ook rekening mee dat de heraanleg van de voetpaden in de Korbeekse Kerkstraat tussen Stationsstraat en Nijvelsebaan ook voor de nodige verkeershinder zorgt. Hier is enkel plaatselijk verkeer mogelijk. Er wordt een omleiding voorzien.

Gepubliceerd op maandag 16 september 2019
Nieuwsoverzicht