naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Provinciale groepsaankopen helpen energie besparen

Inwoners van Vlaams-Brabant kunnen intekenen op een groepsaanbod voor zonnepanelen, dak- of muurisolatie, isolerende ramen, warmtepompen of warmtepompboiler.  Grijp dus de kans om uw woning nog beter te isoleren en uw wooncomfort te laten stijgen. Kom op 8 oktober naar de gratis infoavond!

Onze woningen kunnen heel wat energiezuiniger. Met de provinciale groepsaankopen geven de provincie Vlaams-Brabant, IGO, PajoPower, 3WPlus, de Kringwinkel Hageland en de gemeenten u graag een duwtje in de rug. Al zo’n 1250 gezinnen voerden energetische renovaties uit via deze groepsaankopen. IGO en het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen selecteerden voor u lokale aannemers en installateurs. Een kwalitatieve uitvoering, een correcte prijs en een stipte opvolging staan centraal. Kiezen voor de provinciale groepsaankopen is drie keer winnen. Niet alleen stoot u minder CO2 uit en bespaart u op uw energiefactuur, u helpt ook onze lokale economie bloeien.

Interesse?

Bent u overtuigd van onze groepsaankopen? Schrijf u dan snel in en maak vrijblijvend een afspraak. De aannemer komt langs, verzamelt de nodige gegevens en maakt een individuele offerte op maat. Meer info en intekenen: www.vlaamsbrabant.be/groepsaankopen

Kom vrijblijvend naar de infosessie op dinsdag 8 oktober om 20 uur in zaal De Vleugt in het gemeentehuis. U krijgt er meer info over de aanpak, mogelijke premies en leningen en kan er kennismaken met de geselecteerde aannemer.

Gepubliceerd op vrijdag 13 september 2019
Nieuwsoverzicht
igo

Openingsuren & contact

Woonloket Wonen aan IJse en Voer

Lees meer artikels over

Deel deze pagina