naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Rioleringswerken Parijsstraat, Dorpstraat, Borsstraat en Oude Leuvensebaan

Vanaf 16 september vinden er rioleringswerken plaats in de Parijsstraat, Dorpstraat, Borsstraat en Oude Leuvensebaan in Bertem. De werken worden gespreid in verschillende fases. We proberen de hinder tot een minimum te beperken en nemen daarom de nodige verkeersmaatregelen.

Maandag 16 september start aannemer DSV nv uit Aarschot met rioleringswerken in de Oude Leuvensebaan, Leuvenstraat, Parijsstraat, Borsstraat en Dorpstraat in Bertem. De werken worden uitgevoerd in opdracht van Aquafin, dat instaat voor de aanleg en het beheer van infrastructuur voor de zuivering en het transport van afval- en hemelwater. Aquafin wil met deze werken het afvalwater van dit gebied, dat nu nog te vaak ongezuiverd in de Voer belandt, aansluiten op het waterzuiveringsnetwerk.

Verkeersmaatregelen

Om de overlast voor de betrokken bewoners tot een minimum te beperken, wordt de werfzone beperkt tot maximaal 50 meter, de toegang tot de woningen wordt gegarandeerd en voor voetgangers en fietsers wordt een vrije doorgang voorzien.

Er wordt een omleiding voorzien voor de bewoners van het ingenomen deel van de Dorpstraat en de Borsstraat naar de Leuvenstraat via een tijdelijke weg tussen de Parijsstraat en de Borsstraat.

Vanaf 16 september wordt in de Parijsstraat tussen de Dorpstraat en de tijdelijke weg eenrichtingsverkeer ingesteld in de rijrichting Leuvenstraat.

In de volledig werfzone geldt een parkeerverbod aan beide zijden van de weg.

Bekijk ook de presentatie van de infoavond van 4 september.

Contact: DSV werfleider, Ad Voermans, gsm 0472 01 41 28 (elke werkdag tussen 8 en 19 uur)

Gepubliceerd op donderdag 05 september 2019
Nieuwsoverzicht
Rioleringswerken Dalem

Openingsuren & contact

Openbare werken

Lees meer artikels over

Deel deze pagina