naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Zondag 13 oktober: Sociale Wonendag

De werf van woonproject 't Blok opent haar deuren op 13 oktober, de Sociale Wonendag. We vieren die dag 100 jaar sociaal wonen in Vlaanderen.

Elk zijn Huis cvba stelt tijdens de Sociale Wonendag samen met aannemer Dethier en GDesign architecten haar werf 't Blok, tussen het Gemeenteplein en de Tervuursesteenweg, open voor het publiek. Dit project wordt in december opgeleverd. In het totaal zijn 14 woningen en 22 appartementen bijna afgewerkt. Enkele daarvan kan u op 13 oktober bezoeken tussen 10 en 16 uur. De bezoeken gebeuren onder begeleiding van personeel van Elk zijn Huis. U kan er vragen stellen over sociale huur, Vlabinvest huur en koop en nog veel meer.

Geïnteresseerden melden zich aan met een berichtje aan secretariaat@elkzijnhuis.be onder vermelding van “Sociaal Wonendag”. U komt best te voet of met de fiets. Met de wagen kan u parkeren op het Gemeenteplein.

De Sociale Wonendag is een initiatief van de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen (VMSW), de Vereniging van Vlaamse Huisvestingsmaatschappijen (VVH) en 40 huisvestingsmaatschappijen waaronder Elk zijn Huis. Sociaal wonen is altijd al een proeftuin geweest voor vernieuwende opvattingen en technieken in ruimtelijke ordening en bouw. Maar sociaal wonen is meer dan technisch vernuft alleen: het is ook buurten maken, een plek waar mensen samenleven en elkaar ontmoeten.

Gepubliceerd op woensdag 18 september 2019
Nieuwsoverzicht
Affiche Sociale Wonendag

Lees meer artikels over

Deel deze pagina