naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Milieuraad en mobiliteitsraad zoeken vrouwelijke leden

Om onze milieuraad en mobiliteitsraad te vervolledigen, zoeken we nog twee leden voor de milieuraad en één lid voor de mobiliteitsraad. Om voor een mooi evenwicht in de raden te zorgen, zijn we momenteel op zoek naar vrouwelijke kandidaten.

Gemeentelijke adviesraden spelen een belangrijke rol bij de voorbereiding van het beleid, maar ook bij de uitvoering en bijsturing ervan. Bij belangrijke beslissingen vraagt het bestuur de raden namelijk om advies, maar ze kunnen ook zelf voorstellen doen.

Ondertussen zijn al verschillende adviesraden opnieuw samengesteld, maar er zijn nog twee plaatsen over in de milieuraad en één in de mobiliteitsraad. Om het evenwicht te bewaren, zoeken we vrouwelijke kandidaten. 

Bent u dus een dame met expertise of ervaring in de lokale economie of een inwoonster van deelgemeente Bertem met interesse voor milieu en natuur, stel u dan zo snel mogelijk kandidaat voor de milieuraad via omgeving@bertem.be.

Ook voor de mobiliteitsraad is er nog een plaats vrij voor een inwoonster uit deelgemeente Bertem met belangstelling voor verkeer en mobiliteit. Bent u geïnteresseerd, laat het ons weten via openbarewerken@bertem.be

Gepubliceerd op maandag 21 oktober 2019
Nieuwsoverzicht