naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

De Grote Kleine Elektro Strijd

In samenwerking met het populaire TV-programma Make Belgium Great Again van VTM lanceert Recupel een ludieke inzamelactie in Vlaanderen: De Grote Kleine Elektro Strijd. De inwoners van de winnende gemeente genieten van een recyclageparkconcert door Koen Wauters en Jonas Van Geel.

Elk Belgisch gezin heeft gemiddeld 10 elektrotoestellen die stof liggen te vergaren in de kast. Bijzonder jammer, want zo kunnen de grondstoffen niet herwonnen worden. Daarom hebben Recupel en Make Belgium Great Again (VTM) een actie opgezet om meer afgedankt klein elektro in te zamelen.

Tijdens de uitzending Make Belgium Great Again van zondagavond 13 oktober heeft VTM alle Vlaamse gemeenten opgeroepen om zoveel mogelijk klein elektro in te zamelen tussen 13 en 19 oktober. De prijs is een recyclageparkconcert door Koen Wauters en Jonas Van Geel. De winnaar van deze inzamelweek wordt bekendgemaakt tijdens de uitzending van 27 oktober.

Opbrengst voor Rode Neuzen Dag 

Maar ook na de gemeentewedstrijd is het nog niet afgelopen. Hoe meer afgedankt klein elektro wordt ingezameld tussen 13 oktober en 29 november, hoe groter het bedrag dat Recupel zal schenken aan Rode Neuzen Dag.

Breng uw afgedankt klein elektro dus naar het recyclagepark!

Gepubliceerd op dinsdag 15 oktober 2019
Nieuwsoverzicht