naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Gezocht: technisch assistent toezicht scholen D1-D3

De gemeente Bertem zoekt voor spoedige aanwerving een deeltijds contractueel technisch assistent toezicht scholen D1-D3 en legt hiervoor een wervingsreserve aan voor één jaar. Onze toezichters werken in de gemeentelijke basisscholen van Bertem en/of Leefdaal.

Uw functie

De technisch assistent toezicht scholen verzorgt het toezicht van de kinderen in de gemeentelijke basisschool, zodat de voor- en naschoolse opvang en het middagtoezicht op een veilige en pedagogische manier verlopen.

Uw profiel

  • U voldoet aan de toelatings- en aanwervingsvoorwaarden
  • Geen diplomavereiste
  • U  beschikt over een rijbewijs B of u behaalt dit tijdens de inloopperiode

Ons aanbod

  • Bruto voltijdse maandwedde: min. 1891,81 euro - max. 2944,40 euro aan de huidige index
  • Beroepservaring bij een andere overheid en relevante beroepservaring in de privésector of als zelfstandige komen in aanmerking voor de toekenning van de diverse anciënniteiten
  • Volledige terugbetaling woon-werkverkeer (fiets en openbaar vervoer), hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques van 8 euro.

Interesse?

Dien uw kandidatuur in uiterlijk op 27 november 2019 via het voorgeschreven sollicitatieformulier, op één van de volgende manieren:

Voeg bij uw kandidatuur ook een recent uittreksel model 2 uit het strafregister.

De selectieproeven zullen doorgaan op 10 december 2019.

Meer informatie over deze functie en deze vacature kan u navragen bij de dienst HRM tel. 016 49 97 73, personeel@bertem.be.

Gepubliceerd op dinsdag 05 november 2019
Nieuwsoverzicht