naar top

Werken aan de Bosstraat van 8 tot en met 12 november

Admibo BVBA voert van 8 tot en met 12 november werken uit in de Bosstraat in Bertem. De werken vinden plaats tussen de Vernagelstraat en de Hoogveldbaan in de berm, het voetpad, de parkeerstrook en een deel van de rijbaan. Het verkeer wordt met tijdelijke verkeerslichten geregeld.

De kabel- en sleufwerken worden in verschillende fases uitgevoerd. De aannemer werkt eerst elke werfzone van maximaal 50 meter af voor hij begint aan een nieuwe werfzone van maximaal 50 meter.

Het verkeer wordt met tijdelijke verkeerslichten geregeld. Voor voetgangers en fietsers wordt een veilige doorgang voorzien. Dit vak wordt met verkeersbakens gescheiden van de werfzone en de rijbaan.

Bij werken aan het openbaar domein schuilt achter elke hoek mogelijk gevaar. Een rondrijdende vrachtwagen, een onverwacht obstakel, een put... Het zijn allemaal risico's. Om die veiligheidsrisico's te beperken, nemen we de nodige maatregelen. Maar als we de veiligheid van iedereen willen vergroten, hebben we ook uw hulp nodig! Respecteer de werfsignalisatie, de afsluitingen en de verkeersregels. Hou altijd oogcontact met de (vrachtwagen)chauffeurs. Alleen zo bent u zeker dat hij of zij u gezien heeft. Zorg dat u alles ziet en hoort. Let dus a.u.b. op met uw gsm en oortjes.

Gepubliceerd op woensdag 06 november 2019
Nieuwsoverzicht
Wegenwerken

Openingsuren & contact

Openbare werken

Tel. tel.
016 49 99 95
Fax fax
016 49 07 25
e-mail
openbarewerken@bertem.be

Winterwachtdienst

Tel. tel.
0477 94 04 09

Toezichter investeringswerken

Tel. tel.
0495 27 99 99 (ook buiten de openingsuren)
e-mail
toezichter@bertem.be

Lees meer artikels over

Deel deze pagina