naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Werken aan de Bosstraat verlengd tot en met 15 november

Admibo BVBA voert werken uit in de Bosstraat in Bertem. De werken vinden plaats tussen de Vernagelstraat en de Hoogveldbaan in de berm, het voetpad, de parkeerstrook en een deel van de rijbaan. Het verkeer wordt met tijdelijke verkeerslichten geregeld. De werken duren tot en met vrijdag 15 november.

De werken zijn verlengd en zullen tot en met 15 november duren. De kabel- en sleufwerken worden in verschillende fases uitgevoerd. De aannemer werkt eerst elke werfzone van maximaal 50 meter af voor hij begint aan een nieuwe werfzone van maximaal 50 meter.

Het verkeer wordt met tijdelijke verkeerslichten geregeld. Voor voetgangers en fietsers wordt een veilige doorgang voorzien. Dit vak wordt met verkeersbakens gescheiden van de werfzone en de rijbaan.

Bij werken aan het openbaar domein schuilt achter elke hoek mogelijk gevaar. Een rondrijdende vrachtwagen, een onverwacht obstakel, een put... Het zijn allemaal risico's. Om die veiligheidsrisico's te beperken, nemen we de nodige maatregelen. Maar als we de veiligheid van iedereen willen vergroten, hebben we ook uw hulp nodig! Respecteer de werfsignalisatie, de afsluitingen en de verkeersregels. Hou altijd oogcontact met de (vrachtwagen)chauffeurs. Alleen zo bent u zeker dat hij of zij u gezien heeft. Zorg dat u alles ziet en hoort. Let dus a.u.b. op met uw gsm en oortjes.

Gepubliceerd op dinsdag 12 november 2019
Nieuwsoverzicht