naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Betaal facturen van EcoWerf via Doccle

Vanaf 10 december kunt u uw facturen van EcoWerf connecteren met Doccle. Doccle is een veilig en eenvoudig digitaal archief op het internet, een handige manier om uw administratie op één plaats te beheren.

Doccle werkt als een virtuele brievenbus: u ontvangt documenten, zoals een factuur; u kan ze lezen; meteen online betalen én bewaren. Doccle is altijd en overal snel beschikbaar en is bereikbaar zowel via een computer als via de app (iOS en Android). Wenst u domiciliëring voor uw afrekening van EcoWerf, dan kan dat voortaan via Doccle.

Door deze samenwerking met Doccle kiest EcoWerf voor digitalisering en voor een vlottere, efficiëntere en vooral groenere administratie, zonder papier. Daarnaast blijven de huidige manieren van facturatie bestaan, zoals bijvoorbeeld de digitale betalingsuitnodiging via Mijn EcoWerf.

Bent u nog niet geregistreerd op Doccle, dan wacht u best uw eerstvolgende betalingsuitnodiging af. Daarop staan uw codes om te connecteren met Doccle. U kunt uw codes vanaf 10 december ook opvragen via diftar@ecowerf.be of via de groene lijn 0800 97 0 97.

Meer informatie vindt u op www.ecowerf.be

Gepubliceerd op dinsdag 03 december 2019
Nieuwsoverzicht