naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kom naar de kerstdrink in het Kerstdorp

Bezoek de stand van de gemeente in het Kerstdorp op 14 en 15 december in Bertem. U ontvangt er onze herbruikbare winkeltas en een kortingsbon die u kan inleveren bij de andere standjes. Op zondag 15 december opent het bestuur om 13.30 uur het Kerstdorp met een gezellige kerstdrink.

Het centrum van Bertem verandert op zaterdag 14 en zondag 15 december opnieuw in een feeëriek Kerstdorp. Dat bestaat uit de Kerstmarkt georganiseerd door de Bertemse zelfstandigen en de sociale kersthappening, georganiseerd door het Roemeniëcomité. Dit jaar is ook het gemeentebestuur aanwezig met een standje. Kom eens langs en ontvang onze gloednieuwe, herbruikbare winkeltas én een kortingsbon die u meteen kan gebruiken bij de standhouders in het Kerstdorp.

Het Kerstdorp is open op zaterdag 14 december van 16 tot 24 uur en op zondag 15 december van 14 tot 20 uur. De Kerstmarkt van de Bertemse zelfstandigen staat op het Gemeenteplein. De sociale kersthappening van het Roemeniëcomité vindt u in De Pastorij op de Vossenstraat. De opbrengst hiervan gaat naar ons Roemeens partnerdorp Taut.

Kerstdrink op zondag om 13.30 uur

Het gemeentebestuur nodigt u uit op onze kerstdrink op zondag 15 december tussen 13.30 en 14.30 uur aan onze stand op het Gemeenteplein. Bezoek nadien nog rustig de andere standjes in het Kerstdorp.

Meer info: www.kerstdorpbertem.be of www.taut.be 

Gepubliceerd op donderdag 12 december 2019
Nieuwsoverzicht
Kerstmarkt - Spike Photography

Lees meer artikels over

Deel deze pagina