naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Het Groot Dictee / De Schrijfwijzen

Een spellingsclash tussen de druivengemeenten. Waag uw kans op vrijdag 6 december tijdens Het Groot Dictee. U hoeft echt geen spellingskrak te zijn. Het dictee wemelt niet van de moeilijke woorden, maar laat u creatief aan de slag gaan met taal. Het is een dictee voor wie graag met letters speelt.

Deze editie gaan we regionaal. De bibliotheken van Bertem, Hoeilaart, Huldenberg, Overijse en Tervuren slaan de handen in mekaar voor een spellingsclash tussen de druivengemeenten. Wie levert de winnaar?

Afspraak op vrijdag 6 december in De Zevenster, Markt 7A in Tervuren. Vermeld bij uw inschrijving of u wenst mee te doen aan onze carpool. Het spel start om 20 uur stipt en dat simultaan in meer dan 100 bibs over heel Vlaanderen.

Trommel uw taalminnende vrienden op en speel mee! Schrijf u gratis in via het online inschrijvingsformulier of in de bibliotheek. Er valt niet alleen eeuwige roem te winnen. De winnaars van alle bibliotheken nemen het tegen elkaar op in de grote finale van De Schrijfwijzen (midden januari). De grote winnaar gaat aan de haal met een exclusieve Belgische designpen.

De Schrijfwijzen/Het Groot Dictee Heruitgevonden wordt gecoördineerd door Creatief Schrijven vzw i.s.m. de bibliotheken en De Standaard naar een idee van de bibliotheek van Mechelen.

Gepubliceerd op vrijdag 29 november 2019
Nieuwsoverzicht
Groot Dictee

Openingsuren & contact

Bibliotheek Bertem

adres
Bosstraat 13060 Bertem
Tel. tel.
016 49 99 97
e-mail
bibliotheek@bertem.be

Bibliotheek Leefdaal

adres
Vlieguit 63061 Leefdaal
Tel. tel.
016 49 97 93

Lees meer artikels over

Deel deze pagina