naar top

Aanleg toegangsweg en brug over de Voer starten op 3 december

Dinsdag 3 december starten we met de aanleg van een toegangsweg en een brugje over de Voer die de parking achter de kleuterschool in Leefdaal verbindt met het Voerwegje. Dit zal hinder met zich meebrengen, maar we proberen die tot een absoluut minimum te beperken.

Om de parking achter de kleuterschool te verbinden met het Voerwegje leggen we een toegangsweg en een nieuw brugje aan. Aannemer Van Raak start hiermee op dinsdag 3 december. Als alles volgens plan verloopt, zijn de werken op 20 december afgerond.

Deze werken zullen voor hinder zorgen. Wij hopen op uw begrip hiervoor te kunnen rekenen. Het werfverkeer verloopt via de parking van de school. De aannemer zal dit tussen 8 en 9 uur 's morgens zoveel mogelijk beperken.

Tussen 3 en 20 december geldt er een parkeerverbod voor de 4 aaneengesloten parkeerplaatsen aan het grasveld. Tijdens de werken mag de werfzone niet betreden worden.

Veiligheid

Om de veiligheidsrisico's te beperken, nemen we onze maatregelen. Maar als we de veiligheid van iedereen willen vergroten, hebben we ook uw hulp nodig! Betreed daarom de werfzone nooit. Maak altijd oogcontact met de vrachtwagenchauffeur. Alleen zo bent u zeker dat hij of zij u gezien heeft.

Gepubliceerd op vrijdag 29 november 2019
Nieuwsoverzicht
Wegenwerken

Openingsuren & contact

Openbare werken

Tel. tel.
016 49 99 95
Fax fax
016 49 07 25
e-mail
openbarewerken@bertem.be

Winterwachtdienst

Tel. tel.
0477 94 04 09

Toezichter investeringswerken

Tel. tel.
0495 27 99 99 (ook buiten de openingsuren)
e-mail
toezichter@bertem.be

Lees meer artikels over

Deel deze pagina