naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vacature diensthoofd burgerzaken

Lokaal bestuur Bertem zoekt voor spoedige indiensttreding: 1 voltijds statutair diensthoofd burgerzaken op niveau B4-B5 (m/v) met aanleg van een wervingsreserve, geldig voor één jaar.

Uw functie

U staat als diensthoofd in voor de coördinatie van de dienst burgerzaken, met het oog op een correcte, tijdige en klantgerichte dienstverlening aan het publiek en andere overheden, binnen het wettelijk kader.

Uw profiel

  • U voldoet aan de toelatings- en aanwervingsvoorwaarden;
  • U hebt een bachelordiploma, een diploma hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs;
  • U hebt minimum 4 jaar relevante beroepservaring;
  • U beschikt over een rijbewijs B of u behaalt dit tijdens de proefperiode.

Ons aanbod

  • Bruto voltijdse maandwedde: min. 2837,72 euro - max. 4622,85 euro;
  • Beroepservaring bij een andere overheid en relevante beroepservaring in de privésector of als zelfstandige komen in aanmerking voor de toekenning van de diverse anciënniteiten;
  • Volledige terugbetaling woonwerkverkeer (fiets en openbaar vervoer), hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques van 8 euro en 35 dagen verlof.

Interesse?

Dien uw kandidatuur in uiterlijk op 11 maart 2020 via het voorgeschreven sollicitatieformulier, op één van de volgende manieren:

Voeg bij uw kandidatuur ook een recent uittreksel uit het strafregister en een afschrift van het gevraagde diploma.

De selectieproeven zullen plaatsvinden op 26 maart 2020 's avonds (schriftelijke proef) en op 7 april 2020 (mondeling gedeelte). De psychotechnische testen vinden plaats op een nog nader te bepalen datum.

Meer informatie over deze functie en deze vacature, vindt u op www.bertem.be/vacatures of vraagt u bij de dienst HRM: tel. 016 49 97 84 of 016 49 97 73, personeel@bertem.be.

 

Gepubliceerd op maandag 17 februari 2020
Nieuwsoverzicht