naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

GBS Leefdaal steunt De Warmste Week

Bezoek op dinsdag 17 december de Kerstmarkt van GBS Leefdaal en steun zo De Warmste Week. Kom tussen 15.45 en 19.30 uur de kerstsfeer opsnuiven. De opbrengst gaat volledig naar De Eglantier, één van de goede doelen die u kan steunen tijdens De Warmste Week.

De Eglantier breidt uit en bouwt Huis Floortje speciaal voor de zorg en opvang van kinderen en jongeren met een dubbele diagnose van ernstig mentale beperking in combinatie met autisme en eventuele gedragsproblemen.

Kom naar de Kerstmarkt op de speelplaats van de lagere school en in de refter van GBS Leefdaal en help zo om Huis Floortje te realiseren!. Koop iets aan de kerststandjes van de klassen en geniet bij een hapje en drankje van het speciale Kerstkoor. De volledige opbrengst gaat naar De Warmste Week. De Eglantier in Leefdaal is het goede doel dat met deze actie gesteund wordt.

De kinderen en leerkrachten van GBS Leefdaal en het oudercomité Harlekijn verwachten u op 17 december tussen 15.45 en 19.30 uur op speelplaats lagere school en refter GBS Leefdaal.

Gepubliceerd op donderdag 05 december 2019
Nieuwsoverzicht
Warmste week

Lees meer artikels over

Deel deze pagina