naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Arte Amanti op 7 maart

Op zaterdag 7 maart komt Arte Amanti naar de kerk van Korbeek-Dijle. Jonathan van der Beek uit Veltem-Beisem en zijn hoornkwartet krijgen de eer het concert als Jong Talent te starten. Nadien laat je je betoveren door violiste Iona Cristina Goicea en pianist Boris Kusnezow, beiden internationale top

Iona Cristina Goicea is een van de meest uitstekende violistes van haar generatie. Ze won meerdere internationale prijzen waaronder de prestigieuze Koningin Elisabethwedstrijd in 2019. Ze trad op in bekende concerthuizen en festivals over heel de wereld. Als soliste trad ze op met het Belgisch Nationaal Orkest, de Auckland Philharmonia, de Indianapolis Symphony… Naast haar carrière als soliste is ze ook een begeesterde kamermuzikante.

Ook pianist Boris Kusnezow won de ene na de andere internationale competitie, o.a. de Duitse Muziek Competitieprijs in 2009. Naast zijn optreden als solist kreeg hij een bijzondere passie voor kamermuziek en liedbegeleiding. Intussen speelt Boris Kusnezow wereldwijd concerten in diverse bezettingen voor kamermuziek en met grote solisten.

Het concert op 7 maart begint om 20 uur. De deuren openen om 19 uur. Kaarten kosten 12 euro en kan u vanaf maandag 3 februari kopen aan het onthaal in het gemeentehuis of online via www.bertem.be/vrijetijdswinkel. De onlineverkoop stopt op 21 februari. Vanaf dan kan u alleen in het gemeentehuis kaarten kopen.

Meer info: vrijetijd@bertem.be of tel. 016 49 97 71

Gepubliceerd op maandag 27 januari 2020
  • foto: @fabian-stuertz
  • foto: copyr AnneHornemann
  • foto: hoornkwartet Jonathan van der Beek
Nieuwsoverzicht