naar top

Mia Rom wint 500 euro met de eindejaarstombola

Mia Rom is de grote winnaar van de eindejaarstombola. Op 29 januari ontving ze tijdens de nieuwjaarsreceptie voor middenstand 500 euro aan B-bonnen. Behalve Mia Rom zijn er nog 76 gelukkigen die een B-bon van 20 of 30 euro winnen. Zij worden binnenkort op de hoogte gebracht. Proficiat!

De initiatieven voor en door onze lokale ondernemers, zoals Hapje Tapje, de Kerstmarkt, de Jaarmarkt, Leefdaal Herleeft… zijn ondertussen vaste waarden die het lokaal bestuur Bertem graag ondersteunt. In het nieuwe meerjarenplan werd opnieuw budget beschikbaar gemaakt voor verschillende initiatieven om de lokale middenstand te ondersteunen, zoals de bedrijvengids, de gezamenlijke eindejaarsadvertentie, de B-bon, Braderie op de Jaarmarkt… We zijn verheugd dat nieuwe en bestaande handelaars zich blijven aanmelden op de gemeentelijke online bedrijvengids, ondertussen staat de teller al op 263 bedrijven.

Ook de zesde eindejaarstombola was een succes. U kon bij 27 handelaars terecht om stempels te verzamelen, zodat u kans maakte op een B-bon van 20, 30 of zelfs 500 euro. De Bertemse eindejaarstombola kent een groeiend succes en wordt sterk gewaardeerd door de deelnemende handelaars. Uit de 5400 ontvangen tombolabiljetten was Mia Rom de grote winnaar. Zij mag zich nog eens extra verwennen voor 500 euro bij alle deelnemende handelaars van de eindejaarstombola. In totaal kunnen er 76 gelukkigen hun B-bon ter waarde van minimum 20 euro afhalen in het gemeentehuis.

Inwoners die graag een B-bon als cadeau geven en handelaars die nog willen toetreden, kunnen zich wenden tot het directiesecretariaat van het lokaal bestuur Bertem, www.bertem.be/bbon    

Gepubliceerd op donderdag 30 januari 2020
Nieuwsoverzicht