naar top

Bertem neemt deel aan Tournée Minérale

Ga met ons de uitdaging aan en drink in februari een maand lang geen alcohol. Zo ervaart u wat een maand zonder met u doet. Het is niet zozeer een kwestie van uzelf iets ontzeggen: u wint er vooral bij. Het lokaal bestuur helpt u en schenkt tijdens recepties extra alcoholvrije alternatieven.

Een glas wijn bij het eten, een pint na het sporten: voor velen maakt het deel uit van de dagelijkse routine. Maar het brengt ook nogal wat risico’s met zich mee. Het beïnvloedt uw gezondheid, zowel fysiek als mentaal en het heeft impact op uw veiligheid en gedrag.

Daarom dagen De DrugLijn en Stichting tegen Kanker ons dit jaar opnieuw uit om tijdens de maand februari geen alcohol te drinken. Zo krijgt uw lichaam de tijd om te recupereren van de gebruikelijke alcoholconsumptie.

Het lokaal bestuur Bertem roept al haar inwoners en medewerkers op om ook deel te nemen. Om u te helpen, schenken we tijdens de recepties in onze gebouwen extra alcoholvrije alternatieven. Wie dus deelneemt aan Tournée Minérale krijgt ook bij ons voldoende keuze aan dranken.

Registreer u - alleen of vorm een team - op www.tourneeminerale.be/nl.

Gepubliceerd op dinsdag 28 januari 2020
Nieuwsoverzicht