naar top

Tournée Minérale komt terug!

Zeg in februari een maand lang ‘nee’ tegen alcohol. De covidmaatregelen maken deze editie van Tournée Minérale wel extra uitdagend, maar ook extra belangrijk.

Hoewel sommigen minder zijn gaan drinken nu hun sociaal leven op een laag pitje staat, beslissen ook heel wat anderen net iets sneller om een glas te drinken. Meestal thuis, alleen of met twee, om te bekomen van alle emoties en stress in deze uitzonderlijke periode. Dat is begrijpelijk, maar het houdt ook risico’s in.

Met Tournée Minérale zorgt u ervoor dat dat extra thuisdrinken geen blijvende gewoonte wordt. We associëren alcohol vaak met gezelligheid: we drinken een glas voor tv, in gezelschap, om iets te vieren of om iets te verwerken. Tournée Minérale daagt u uit om die gezelligheid te creëren zonder alcohol. Dat doet evenveel deugd en uiteindelijk voelt u zich er beter bij. Minder alcohol levert u namelijk meer energie, een betere slaap en een algemeen frisser gevoel op. Bovendien draagt minder alcohol ook bij aan een betere gezondheid en dát is goed voor iedereen.

Op uw gezondheid 

Ga dus de uitdaging aan en drink in februari 2021 geen alcohol. Want ook zonder kan u zich perfect amuseren. Meer info vindt u op www.tourneeminerale.be.

Tournée Minérale is trouwens nog leuker als u het samen met anderen doet. Daag uw familie, vrienden, collega’s, ploegmaten… uit om in februari ook geen alcohol te drinken. Doet u mee als organisatie, club of vereniging? Daarvoor vindt u tips, affiches, stickers en (bier)viltjes op www.tourneeminerale.be/nl/maak-tournee-minerale-bekend.

Gepubliceerd op maandag 11 januari 2021
Nieuwsoverzicht
Tournée Minérale

Openingsuren & contact

Zorg en welzijn

Lees meer artikels over

Deel deze pagina