naar top

Vacature technisch assistent gebouwverantwoordelijke

De gemeente Bertem gaat op zoek naar een voltijds contractueel technisch assistent gebouwverantwoordelijke (m/v) op niveau D1-D3 ter versterking van de facilitaire dienst en legt hiervoor een wervingsreserve aan, geldig voor één jaar.

Uw functie

De technisch assistent gebouwverantwoordelijke staat in voor het dagelijks beheer, onderhoud en toezicht van een cluster van gemeentelijke gebouwen, zodat jij het eerste aanspreekpunt bent op vlak van gebouwgebonden materies, zowel voor het gemeentebestuur als voor de gebruikers van het gebouw.

Uw profiel

  • U voldoet aan de toelatings- en aanwervingsvoorwaarden
  • Geen diplomavereiste
  • U  beschikt over een rijbewijs C of u behaalt dit tijdens de inloopperiode

Ons aanbod

  • Bruto voltijdse maandwedde: min. 1891,81 euro - max. 2944,40 euro aan de huidige index
  • Beroepservaring bij een andere overheid en relevante beroepservaring in de privésector of als zelfstandige komen in aanmerking voor de toekenning van de diverse anciënniteiten
  • Volledige terugbetaling woon-werkverkeer (fiets en openbaar vervoer), hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques van 8 euro en 35 dagen verlof.

Interesse?

Dien uw kandidatuur in uiterlijk op 18 maart 2020 via het voorgeschreven sollicitatieformulier, op één van de volgende manieren:

Voeg bij uw kandidatuur ook een recent uittreksel uit het strafregister.

Meer informatie over deze functie en deze vacature kan u terugvinden op www.bertem.be/vacatures of kan u navragen bij de dienst HRM: tel. 016 49 97 73 of 016 49 97 84, personeel@bertem.be.

Gepubliceerd op maandag 27 januari 2020
Nieuwsoverzicht