naar top

Compostactie EcoWerf

Oktober is compostactiemaand in de recyclageparken van EcoWerf. Doe uw voordeel: koop 3 zakken compost en ontvang gratis een vierde zak. Bovendien ontvangt elke koper een gratis paar handschoenen, zolang de voorraad strekt.

Het najaar is een ideaal moment om uw tuin te verwennen met compost. Daarom krijgt u de hele maand oktober in het recyclagepark gratis een paar tuinhandschoenen bij de aankoop van compost, zolang de voorraad strekt. Bovendien krijgt u bij aankoop van 3 zakken compost, 1 zak gratis.

Compost is een gouden product, waar de bodem en alles wat erop groeit voordeel uit haalt. Maar dat niet alleen, ook het klimaat viert mee. Door duurzame gft-compost van EcoWerf te gebruiken, realiseert u immers een voetafdrukvermindering en sluit u de kringloop. Compost is een 100 % natuurlijk product. Gft-compost van EcoWerf is goedgekeurd met het Vlaco-Kwaliteitslabel. Dit is een extra keurlabel.

Compost met Vlaco-label bevat gegarandeerd minimaal 18% organische stof (i.p.v. 16%), bestaat uit minimaal 55% droge stof (i.p.v. 50%) en bevat nog minder onzuiverheden (0,25% i.p.v. 0,50%).

Deze actie van EcoWerf en Vlaco loopt van 1 tot en met 31 oktober 2020 of zolang de voorraad strekt.

Zakken compost van 40 liter kunt u aankopen in alle recyclageparken van EcoWerf.

Voor meer info over de aankoop van compost in grote hoeveelheden, levering aan huis, compostgebruik of samenstelling: www.ecowerf.be

Wilt u alles weten over de voordelen van compostgebruik in het najaar? Raadpleeg dan www.ecowerf.be/compost-gebruiken-in-het-najaar 

Gepubliceerd op dinsdag 29 september 2020
Nieuwsoverzicht
Vlaco Compost is goed voor uw gazon

Openingsuren & contact

Omgeving

Inname openbaar domein

Recyclagepark

adres
Baanakkerweg3060 Bertem
Tel. tel.
0800 97 097

Lees meer artikels over

Deel deze pagina