naar top

Geen stickeractie van het Rode Kruis in 2020. Steun de vrijwilligers uit onze buurt!

De impact van het coronavirus op de samenleving is duidelijk voelbaar, voor iedereen. Helaas heeft het virus ook een impact op de jaarlijkse stickeractie van het Rode Kruis. Maar ook nu is uw steun nodig, zodat ze zoveel mogelijk kwetsbare mensen in nood kunnen blijven helpen. Nu en in de toekomst.

Maar liefst 770 000 stickers met Suske en Wiske in de hoofdrol waren al gedrukt voor de uitbraak van de coronacrisis in ons land. Liever dan ze weggooien, geeft het Rode Kruis de stickers cadeau. Ze worden op verschillende plaatsen in Vlaamse brievenbussen gestopt met een warme oproep om de lokale vrijwilligers in uw buurt te steunen. Want ook al kunnen de vrijwilligers van het Rode Kruis dit jaar niet op pad om stickers te verkopen, zij zijn wel meer dan ooit nodig tijdens deze crisis. Zo zijn ze overal aan de slag om te helpen in de strijd tegen corona. Uw steun blijft dus nodig, zodat ze zoveel mogelijk kwetsbare mensen in nood kunnen blijven helpen. Nu en in de toekomst.

Er zijn onvoldoende stickers om iedereen eentje cadeau te geven. Gebruikt u hem niet? Doe er dan iemand anders een plezier mee.

Geen sticker in de bus? Bestel hem gemakkelijk online. Of steun de vrijwilligers in uw buurt met een gift!

Alle info op www.rodekruis.be/sticker2020 

Gepubliceerd op dinsdag 05 mei 2020
Nieuwsoverzicht