naar top

Heraanleg kruispunt Bosstraat - Vuikelaan uitgesteld

De heraanleg van het kruispunt Bosstraat-Vuikelaan is uitgesteld. De werken starten een week later, dus op maandag 10 augustus en duren tot 20 september. Zolang is de Bosstraat ter hoogte van het kruispunt volledig onderbroken. U wordt omgeleid via de Bosstraat en de Weygenstraat.

Het kruispunt Bosstraat - Vuikelaan wordt veiliger gemaakt voor alle weggebruikers. Het bestaande kruispunt met zijn verkeersplateau wordt volledig weggebroken en heraangelegd. Er worden versmalde rijstroken aangebracht met een volledig nieuwe fundering en nieuwe rijweg. Het aanliggende fietspad zal ook deels heraangelegd worden, zodat de overgangen bij het kruisen van de Vuikelaan en het op- en afrijden van het fietspad zonder hindernissen kan gebeuren.

De werken starten op maandag 10 augustus en als alles volgens plan verloopt, zijn ze voltooid op 20 september 2020.

Tijdens deze periode is de Bosstraat ter hoogte van het kruispunt volledig onderbroken en is doorgaand verkeer niet mogelijk. U wordt omgeleid via de Oude Baan en de Weygenstraat. Voor deze omleiding zal een parkeerverbod voorzien worden in het deel van de Oude Baan tussen de Bosstraat en de Weygenstraat en in delen van de Weygenstraat in beide rijrichtingen.

Aannemer Liema uit Tienen voert de werken uit. De verantwoordelijke werfleider is Christopher Vanlindt. Voor praktische vragen en opmerkingen kan u bij hem terecht op gsm 0491 56 96 53 of bij Jan Bruggemans, toezichter van de werken, op gsm 0473 89 51 06.

Gepubliceerd op donderdag 06 augustus 2020
Nieuwsoverzicht