naar top

Vermist: Eddy Timmermans (77)

Op 27 juli verdween Eddy Timmermans (77) uit het woonzorgcentrum Annuntiaten in Heverlee. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Familie, vrienden en vrijwilligers hebben zoekacties opgezet. Ook de politie en de Cel Vermiste Personen zetten helikopters en speurhonden in om op zoek te gaan. Maar voorlopig ontbreekt nog elk spoor van hem. Alle tips zijn meer dan welkom! Het is mogelijk dat Eddy de bus heeft genomen.

Eddy Timmermans is ongeveer 1 meter 75 lang en mager gebouwd. Hij heeft kort grijs haar en draagt een bril. Op het moment van zijn verdwijning droeg hij een blauwe trui, een beige broek en beige schoenen. Ook had hij een blauwe jas aan. Hij kan verward over komen.

Iedereen die Eddy Timmermans heeft gezien of weet waar hij verblijft, kan contact opnemen met de speurders op het gratis nummer 0800 30 300. Iedereen die mee wil zoeken kan zich ook aansluiten bij een WhatsAppgroep. Via Facebook kunnen mensen een persoonlijk bericht sturen aan Katrien Timmermans en dan worden ze toegevoegd aan de groep.

Gepubliceerd op woensdag 29 juli 2020
Nieuwsoverzicht
Vermist: Eddy Timmermans

Deel deze pagina