naar top

Geef uw streek cadeau!

Het eindejaar nadert met rasse schreden en dan wordt het weer zoeken naar dat ideale geschenk voor vrienden en familie! Wilt u graag origineel uit de hoek komen? Geef dan uw streek cadeau!

Koop lokaal en kies voor een pakket met de strafste producten uit onze streek. Dat Vlaams-Brabant rijk is aan hoeve- en streekproducten is geen mysterie. Naast de verse producten zoals verse kazen, huisbereide charcuterie, grondwitloof, tafeldruiven, appels, peren, asperges, aardbeien, frambozen, kersen... zijn er ook tal van andere producten. Denk maar aan de vele bieren en wijnen, likeuren, gins, jenevers, snoepjes, confituren, honingsoorten, chocolade, koekjes, mosterd, wafeltjes, speculaasjes, sausjes en ga zo maar verder. Het aanbod aan Vlaams-Brabantse streekproducten lijkt eindeloos!

Naast de unieke smaken van deze producten kiest u ook voor échte verhalen

Streekproducten worden met ambacht en liefde gemaakt, wat de kwaliteit alleen maar ten goede komt! U toont met een streekpakket uw hart voor de streek. Hoe leuk is het niet om te weten dat deze straffe producten in uw eigen buurt worden gemaakt. U verkleint uw ecologische voetafdruk, want u houdt de voedselkilometers beperkt én u ondersteunt de lokale economie. Door een bezoek te brengen aan de producent zelf koopt u rechtstreeks en dit schenkt u heel veel vertrouwen. Onze producenten zijn u heel dankbaar voor uw keuze. Kortom, u wordt een échte streekambassadeur!

Wilt u de streekproducten uit Vlaams-Brabant ontdekken of alle verkooppunten bij u in de buurt leren kennen? Surf dan zeker naar www.straffestreek.be en vindt er wat u in onze gemeente kan ontdekken.

Gepubliceerd op dinsdag 01 december 2020
Nieuwsoverzicht
Eindejaarsbeeld.jpg

Openingsuren & contact

Evenementenloket

Lees meer artikels over

Deel deze pagina