naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Dringend technisch assistent toezicht scholen gezocht (vervanging)

Lokaal bestuur Bertem is dringend op zoek naar een deeltijds contractueel technisch assistent toezicht scholen D1-D3 voor de vervanging van een zieke collega bij GBS 't Zonneveld Bertem.

Uw functie

De technisch assistent toezicht scholen verzorgt het toezicht van de kinderen in de gemeentelijke basisschool, zodat de voor- en naschoolse opvang en het middagtoezicht op een veilige en pedagogische manier verlopen.

Uw profiel

  • U voldoet aan de toelatings- en aanwervingsvoorwaarden
  • Geen diplomavereiste
  • U beschikt over een rijbewijs B of u behaalt dit tijdens de inloopperiode

Ons aanbod

  • Bruto voltijdse maandwedde: min. 1929,61 euro - max. 3003,23 euro aan de huidige index
  • Beroepservaring bij een andere overheid en relevante beroepservaring in de privésector of als zelfstandige komen in aanmerking voor de toekenning van de diverse anciënniteiten
  • Volledige terugbetaling woon-werkverkeer (fiets en openbaar vervoer), hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques van 8 euro.

Interesse?

Dien uw kandidatuur in uiterlijk op 21 oktober 2020 via het voorgeschreven sollicitatieformulier, op één van de volgende manieren:

Voeg bij uw kandidatuur ook een recent uittreksel model 2 uit het strafregister.

De selectieproef zal doorgaan op woensdagvoormiddag 28 oktober 2020.

Meer informatie over deze functie en deze vacature kan u terugvinden op www.bertem.be/vacatures of kan u navragen bij de dienst HRM: tel. 016 49 97 73 of 016 49 97 84, personeel@bertem.be.

Gepubliceerd op zondag 04 oktober 2020
Nieuwsoverzicht