naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Denk mee na over mobiliteit in de Leuvense Vervoerregio

Mobiliteit is een thema dat de gemeentegrenzen overschrijdt. Met de oprichting van vervoerregio’s hebben de gemeenten nu een kader waarbinnen ze kunnen samenwerken aan mobiliteitsuitdagingen.

Bertem behoort tot de Leuvense Vervoerregio. Dit is één van de 15 regio’s en telt 31 steden en gemeenten. We staan als vervoerregio voor de enorme uitdaging om inclusieve, gedragen doelstellingen te formuleren om zo de economische en demografische groei te ondersteunen met een weldoordacht mobiliteitsbeleid en duurzame ruimtelijke ordening.  

Het is niet de bedoeling om een theoretisch plan uit te werken zonder enige voeling met de realiteit. De ideeën, suggesties, visies, bekommernissen, enz. van jullie, onze lokale experten, zijn dan ook essentieel in het hele proces. Laat ons samen de uitdaging aangaan. 

Surf naar de website van Vervoerregio Leuven en denk mee over mobiliteitsuitdagingen- en oplossingen in onze regio. Wilt u uw mobiliteitsproblemen, -noden of -wensen met ons delen? Vul dan zeker onze online bevraging in.  

Gepubliceerd op maandag 19 oktober 2020
Nieuwsoverzicht