naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Gezamenlijke eindejaarsadvertentie voor handelaars

Samen staan we sterk! Dat is ook het motto van het handelaarsoverleg 'Bertem Handelt!' Het biedt tijdens de eindejaarsperiode de Bertemse handelaars de kans om samen én goedkoper te adverteren in het gratis huis-aan-huisblad Passe-Partout.

We groeperen de advertenties waardoor alle Bertemse handelaars kunnen genieten van een voordeeltarief voor hun advertentie. Rond de eindejaarsperiode nemen verschillende handelaars deel aan de eindejaarstombola. Maar ook als u niet meedoet aan deze actie is het een ideale gelegenheid om aan te sluiten. Visueel zullen de afzonderlijke advertenties één geheel vormen. Ook promoten we www.bertem.be/bedrijvengids. Aarzel niet om u gratis te registreren.

De reclamewerving gebeurt door Themamedia, de vertegenwoordiger zal een geloofsbrief van het gemeentebestuur kunnen voorleggen. In geval van twijfel over de echtheid van deze geloofsbrief of over andere aanbiedingen voor advertenties kan u daarover steeds meer informatie vinden op www.bertem.be/reclameronselaars.

Heeft u nog niets vernomen van Passe-Partout, neem dan zelf contact op met Mieke Van Eyken, Media-adviseur van de firma Themamedia, mieke.vaneyken@themamedia.be, gsm 0495 22 82 49.

Gepubliceerd op woensdag 28 oktober 2020
Nieuwsoverzicht