naar top

Kortingsbon voor 1 gratis B-bon van 5 euro

Eind november verschijnt er een kortingsbon voor 1 gratis B-bon ter waarde van 5 euro in de lokale streekpers. Bij afgifte van deze bon betaalt u slechts 45 euro en ontvangt u 50 euro aan B-bonnen, aan te kopen aan de onthaalbalie in het gemeentehuis (na afspraak).

De kortingsbon van 5 euro verschijnt eind november in Passe-Partout en is enkel omruilbaar bij de onthaalbalie in het gemeentehuis. Bij afgifte van deze bon betaalt u slechts 45 euro en ontvangt u 50 euro aan B-bonnen. Er bestaan B-bonnen van 5, 10 en 20 euro. Slechts 1 bon per gezin. Wees er snel bij, het aanbod is beperkt: we aanvaarden slechts 50 dergelijke bonnen.

U kan met de B-bon bij meer dan 60 handelaars terecht. Ze worden bekendgemaakt op www.bertem.be/bbonhandelaars, maar u herkent de handelszaak ook aan een raamsticker.

De B-bonnen zijn onbeperkt geldig en mogen niet ingewisseld worden tegen geld, maar kunnen wel gebruikt worden in combinatie met andere aankoop- en kortingbonnen. Als het aankoopbedrag lager is dan de waarde van de B-bon, dan is de handelaar niet verplicht wisselgeld terug te geven.

Deelname aan de B-bon blijft gratis voor elke deelnemende Bertemse handelaar. Handelaars die nog niet zijn aangesloten, kunnen dat nog altijd doen via het aanmeldingsformulier op onze website.

Meer info: www.bertem.be/bbon

Gepubliceerd op woensdag 28 oktober 2020
Nieuwsoverzicht