naar top

Eindejaarstombola in een nieuw jasje

Elk jaar tijdens de eindejaarsperiode maakt u kans op B-bonnen door in de eigen gemeente te winkelen. Dat is dit jaar niet anders. Onze eindejaarstombola wordt wel vernieuwd. De actie loopt nu van 1 december tot 31 januari en u spaart stickers bij verschillende handelaars.

Winkel van 1 december 2020 tot en met 31 januari 2021 bij de deelnemende handelaars. Per aankoopbedrag van 10 euro ontvangt u een sticker die u op uw spaarkaart kleeft. Komt u met de fiets, dan ontvangt u een extra sticker.

We hebben verschillende soorten handelaars die we in categorieën hebben ingedeeld. Elke categorie herkent u aan zijn eigen sticker. Om te kunnen deelnemen aan de tombola moet u minstens drie stickers van drie verschillende categorieën op uw kaart kleven

Elke volle spaarkaart levert u in bij de deelnemende handelaars en maakt kans om geloot te worden. Net zoals vroeger kan u hiermee B-bonnen winnen. In de prijzenpot zit 1 hoofdprijs van 500 euro, 4 deelnemers kunnen 125 euro winnen, per handelaar is er 1 winnaar van 30 euro en er zijn meerdere winnaars van 20 euro.

Gepubliceerd op woensdag 28 oktober 2020
Nieuwsoverzicht