naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Handelaar, neem deel aan de 7de eindejaarstombola!

Uw klanten maken kans op een hoofdprijs van 500 euro, 4 x 125 euro of tientallen kleinere bedragen van minimum 20 euro. Wilt u ook uw klanten belonen, schrijf u dan voor 9 november in! Deelname is dit jaar gratis.

1 winnaar per handelaar

Dit jaar hebben we 1 hoofdprijs van 500 euro, 4 prijzen van 125 euro en meerdere prijzen van 20 euro aan B-bonnen. Dit jaar trekken we opnieuw uit de omslagen van elke deelnemende handelaar 1 winnaar van 30 euro. We verzamelen alle volle kaarten in een doos en trekken dan de winnaar van de hoofdprijs van 500 euro en de andere winnaars van de B-bonnen. In totaal brengen we voor meer dan 2000 euro aan B-bonnen in omloop.

Wilt u dit jaar uw klanten eens extra belonen? Neem dan deel aan de eindejaarstombola. Uitzonderlijk tijdens deze moeilijke coronaperiode steken we de Bertemse handelaars een hart onder de riem en is de deelname gratis.

U kan een tombolakaart of een relatiekaart schenken. Schrijf u nu alvast in via het inschrijvingsformulier!

Praktisch

Of u nu voor kleine boodschappen een sticker plakt of bij grotere aankopen een volle kaart geeft, iedere handelaar kan deelnemen.

  • Stickerkaarten: Per aankoop van 10 euro wordt één sticker geplakt.
  • Relatiegeschenken: Deze tombolakaart heeft slechts 3 stickers nodig. Feestzalen, loodgieters… kunnen deze gebruiken als relatiegeschenk.

Hoe inschrijven?

Gebruik het inschrijvingsformulier om u voor 9 november in te schrijven. De deelname is dit jaar uitzonderlijk gratis.

Gepubliceerd op woensdag 28 oktober 2020
Nieuwsoverzicht