naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vacature aanleg wervingsreserve technisch assistent poets D1-D3

Lokaal bestuur Bertem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve, geldig voor één jaar, voor spoedige aanwerving van: voltijds contractueel technisch assistent poets D1-D3.

Uw functie

De technisch assistent poets onderhoudt de gemeentelijke gebouwen zodat deze netjes ogen en in optimale omstandigheden kunnen gebruikt worden en verzorgt de catering voor allerlei gelegenheden met als resultaat dat deze aangenaam en vlekkeloos verlopen.

Uw profiel

  • U voldoet aan de toelatings- en aanwervingsvoorwaarden
  • Geen diplomavereiste
  • U  beschikt over een rijbewijs B of u behaalt dit tijdens de inloopperiode

Ons aanbod

  • Bruto voltijdse maandwedde: min. 1929,61 euro - max. 3003,23 euro aan de huidige index
  • Beroepservaring bij een andere overheid en relevante beroepservaring in de privésector of als zelfstandige komen in aanmerking voor de toekenning van de diverse anciënniteiten
  • Volledige terugbetaling woon-werkverkeer (fiets en openbaar vervoer), hospitalisatieverzekering, 2de pensioenpijler, ecocheques, maaltijdcheques van 8 euro.

Interesse?

Dien uw kandidatuur in uiterlijk op 9 december 2020 via het voorgeschreven sollicitatieformulier, op één van de volgende manieren:

De selectieproeven zullen plaatsvinden op vrijdag 18 december 2020.

Meer informatie over deze functie en deze vacature kan u terugvinden op www.bertem.be/vacatures of kan u navragen bij de dienst HRM: tel. 016 49 97 73 of 016 49 97 84, personeel@bertem.be.

Gepubliceerd op donderdag 05 november 2020
Nieuwsoverzicht