naar top

Laatste rechte lijn in de Strava Challenge!

Tijdens de Strava-challenge die de vrijetijdsdiensten van de Druivenstreek organiseren, staan onze fietsers al 7 weken lang aan kop! De lopers staan op de 3de plaats. Onze lopers moeten die van Huldenberg en Hoeilaart laten voorgaan. Blijven volhouden, dus!

Deze zomer daagden de inwoners van Huldenberg, Bertem, Hoeilaart, Overijse en Tervuren elkaar twee maanden lang uit om het meeste kilometers bijeen te sprokkelen. Honderden kropen op de fiets of trokken hun loopschoenen aan en maakten deze challenge tot een succes. De vrijetijdsdiensten van de Druivenstreek herhalen deze uitdaging dus graag en hopen op nog meer fietsers, wandelaars en lopers die hun weg naar buiten vinden.

Sinds 7 december dagen we elkaar opnieuw uit en geven we wekelijks de tussenstand. Op zondag 31 januari weten we dan welke gemeente het meeste punten heeft verzameld en zich tot eindwinnaar mag uitroepen. Aarzel niet langer en help Bertem naar de overwinning!

Een nieuw jaar, nieuwe voornemens. 2021 is het ideale startpunt, wanneer u naar het werk zou moeten, om de auto aan de kant te laten staan en de fiets te nemen.

Registreer zeker en vast de kilometers van uw woon-werk verkeer op Strava, zo helpt u Bertem verder met de strava-challenge.

Tussenstand week 7 : 18 - 24 januari 2021

Wekelijks mag een gemeente uit de Druivenstreek zich tot sportiefste loopgemeente of fietsgemeente uitroepen. Deze week valt de eer opnieuw aan Bertem voor het fietsen en aan Huldenberg voor het lopen.

Het aantal kilometers per inwoner die afgelopen week werden afgelegd zijn als volgt:

Lopen

Gemeente km/inwoner
Huldenberg 0,21
Hoeilaart 0,20
Bertem 0,15
Tervuren 0,13
Overijse 0,10
Kraainem 0,02
Wezembeek-Oppem 0,00

Fietsen

Gemeente km/inwoner
Bertem 1,31
Huldenberg 1,11
Hoeilaart 0,72
Overijse 0,39
Tervuren 0,32
Wezembeek-Oppem 0,03
Kraainem 0,02

Hoe doet u mee?

OOK WANDELAARS mogen zich gerust bij de loopclub aansluiten om zo hun kilometers van hun wandeltocht te registreren. (registreer uw wandeling dan wel als een hardlooptraining).

Gepubliceerd op maandag 25 januari 2021
Nieuwsoverzicht
Winterchallenge

Openingsuren & contact

Evenementenloket

Lees meer artikels over

Deel deze pagina