naar top

Ga mee op animatorenweekend!

Kom in het weekend van 12 februari mee op animatorenweekend als je wil weten wat 'speelpleinanimator zijn' inhoudt. Ook als je al een ouwe rot in het vak bent en graag je kennis wilt overdragen, ben je meer dan welkom.

Het hoofdanimatorenteam organiseert samen met de dienst vrije tijd een leuk animatorenweekend voor zowel nieuwe speelpleinanimatoren als 'anciens' en hiermee bedoelen we de al wat meer ervaren animatoren.

We logeren in jeugdverblijfcentrum Heiberg in Kessel-Lo en beschikken over een ingerichte keuken, ontspanningsruimte, sanitair en slaapzalen. Een grote troef is ongetwijfeld de groene ligging. Het is de bedoeling dat je wat opsteekt tijdens dit weekend. Daarom worden ontspanningsmomenten afgewisseld met vormingsmomenten. De hoofdanimatoren organiseren verschillende workshops en activiteiten om je de kneepjes van het speelpleinvak te leren.

Het weekend vindt plaats op 12, 13 en 14 februari 2021 in jeugdverblijfcentrum Heiberg in Kessel-Lo (Kappellekensweg 2, 3010 Kessel-Lo). We vertrekken met de bus op vrijdag om 19 uur en komen zondag rond 17 uur terug. Na je inschrijving, ontvang je via mail nog een infoboekje met de concrete afspraken.

Voor dit weekend betaal je slechts 20 euro omdat de gemeente de andere kosten draagt. Wat zit hier allemaal in: busvervoer, vorming, uitwisseling, animatie en ontspanning, maaltijden en drank.

Wil je erbij zijn, schrijf je dan vliegensvlug in.

Het animatorenweekend wordt georganiseerd met respect voor de geldende coronamaatregelen. Als de maatregelen het niet toelaten om het animatorenweekend veilig te organiseren, kan het nog geannuleerd worden. In dat geval zal het betaalde bedrag volledig worden terugbetaald.

Gepubliceerd op woensdag 06 januari 2021
Nieuwsoverzicht