naar top

Vacature maatschappelijk werker B1-B3

Het lokaal bestuur Bertem organiseert een selectieprocedure voor de aanleg van een wervingsreserve van een voltijds contractueel maatschappelijk werker op niveau B1-B3.

Uw functie

De maatschappelijk werker verzekert de maatschappelijke dienstverlening die iedereen in de mogelijkheid stelt een leven te leiden dat beantwoordt aan de menselijke waardigheid, die de maatschappelijke integratie bevordert en die personen en gezinnen helpt bij het opheffen of verbeteren van de noodsituaties waarin zij zich bevinden.

Uw profiel

  • U voldoet aan de toelatings- en aanwervingsvoorwaarden
  • U heeft een bachelor diploma dat toegang geeft tot het uitoefenen van het beroep van maatschappelijk werker
  • U beschikt over een rijbewijs B of u behaalt dit tijdens de inloopperiode

Ons aanbod

  • Bruto maandwedde: min. 2509,94 euro - max. 4229,18 euro aan de huidige index
  • Beroepservaring bij een andere overheid en relevante beroepservaring in de privésector of als zelfstandige komen in aanmerking voor de toekenning van de diverse anciënniteiten
  • Volledige terugbetaling woon-werkverkeer (fiets en openbaar vervoer), hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, ecocheques, maaltijdcheques van 8 euro en 35 dagen verlof.

Interesse?

Dien uw kandidatuur in uiterlijk op 10 maart 2021 via het voorgeschreven sollicitatieformulier. Opgelet: uw sollicitatie is niet geldig als u dit formulier niet gebruikt!

Voeg bij uw kandidatuur ook een recent uittreksel uit het strafregister en een afschrift van het gevraagde diploma.

De selectieproef zal eind maart 2021 plaatsvinden, op een nog nader te bepalen datum.

Meer informatie over deze functie en deze vacature kan u navragen bij de dienst HRM tel. 016 49 97 73 of 016 49 97 84, personeel@bertem.be.

Gepubliceerd op woensdag 17 februari 2021
Nieuwsoverzicht
jobs

Openingsuren & contact

HRM

Deel deze pagina