naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Herbruikbare bekers

Ons leven staat nog even op pauze, maar we kijken graag al vooruit. Als de werking van uw vereniging opnieuw op volle toeren draait, kan u voor uw activiteiten aan scherpe prijzen herbruikbare bekers kopen of huren.

Wegwerpbekers zijn verleden tijd. Glas is helemaal in. Glas is dan ook het meest duurzame en smaakvolle materiaal om een drankje in te serveren. Maar kan door gebruik van glas het feest niet voldoende veilig verlopen? Wel, dan is de raamovereenkomst herbruikbare bekers iets voor u.

Interleuven biedt via de gemeente een raamovereenkomst met scherpe prijzen voor de huur en aankoop van herbruikbare bekers aan. Als glas niet kan en uw lokale brouwer kan u ook niet op weg helpen met herbruikbare bekers, dan kan u hiervan gebruikmaken. Ook als vereniging. Het gaat om bekers voor frisdrank, bier, zwaar bier, champagne en wijn.

Huur van bekers kan via https://interleuven.festicup.be. Na het inloggen, kiest u welke bekers u nodig heeft en wanneer, u geeft door wie de contactpersoon is, een factuur en klaar is kees. Verenigingen betalen online. Om de standaardbeker te ontlenen, betaalt u 2 cent. Reinigen na gebruik kost 6 cent.

Aankoop van bekers kan via www.ecocup.be met vermelding van de raamovereenkomst Interleuven bij aanvraag van de offerte. Onderzoek geeft aan dat u een herbruikbare beker best meer dan 20 keer gebruikt om een echt duurzamer alternatief te zijn dan wegwerpbekers. Denk dus goed na voor u glas aan de kant schuift en de herbruikbare bekers ontleent.

Gepubliceerd op donderdag 04 maart 2021
Nieuwsoverzicht
Drankje

Openingsuren & contact

Evenementenloket

Deel deze pagina