naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Reservelijst voor vaccinatiecentrum Colomba

Om geen enkel vaccin verloren te laten gaan, zal het vaccinatiecentrum met een wachtlijst werken. U kan zich op deze wachtlijst registreren, zodat we u kunnen opbellen als er personen onverwacht niet opdagen.

Wanneer personen niet komen opdagen, is het belangrijk dat de vaccinatiecentrumverantwoordelijke inwoners van Bertem, Herent en Kortenberg snel telefonisch kan bereiken. U kan zich op een wachtlijst zetten, zodat we in dergelijke gevallen naar u kunnen bellen.

Inwoners die op deze wachtlijst staan, worden opgebeld in de volgorde zoals bepaald in de vaccinatiestrategie (volgens leeftijd). Pas nadat iedereen uit de doelgroep die aan de beurt is, werd opgebeld, wordt er naar de volgende doelgroep gebeld. Als u toch niet kunt komen als u wordt opgebeld, heeft dat geen effect op uw oproeping.

Hoe geef ik me op om op de wachtlijst te komen?

Online (snelste manier)

  • Bij voorkeur doet u online een aanvraag via het webformulier ‘Reservelijst vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg’. Zo kunnen aanvragen veel sneller verwerkt worden én wordt u meteen toegevoegd aan de wachtlijst. Als u geen internetverbinding heeft of als u problemen ondervindt, probeer dan een beroep te doen op iemand uit uw omgeving.
  • In de bibliotheek van Bertem kunt u gebruikmaken van de publiekscomputer om het webformulier in te vullen. Dit kan zonder afspraak. Opgelet, wegens technische problemen kan dit niet in de uitleenpost in Leefdaal.

Telefonisch

U kunt ook telefonisch een aanvraag doen via tel. 02 755 22 22. Houd er rekening mee dat een telefonische aanvraag minder snel verwerkt zal worden.

Papieren versie

U kunt een papieren versie invullen. Dit formulier haalt u op aan het onthaal in het gemeentehuis, na afspraak: onthaal@bertem.be of tel. 016 49 99 99. Houd er rekening mee dat een papieren aanvraag minder snel verwerkt zal worden.

Meer info

Alle informatie over het vaccinatiecentrum Colomba: www.vaccinatiecentrumbertem.be

Gepubliceerd op vrijdag 19 maart 2021
Nieuwsoverzicht