naar top
Gemeente Bertem

Kattestroof Pasen afgelast en Buitenspeeldag 2021 uitgesteld

De coronasituatie evolueert slecht. Die derde golf lijkt niet veraf. Dit heeft tot gevolg dat we in de paasvakantie speelpleinwerking Kattestroof niet veilig kunnen organiseren en we het dus moeten afgelasten. De Buitenspeeldag, die gepland was op woensdag 21 april, wordt uitgesteld.

De Buitenspeeldag stellen we uit naar een moment waarop we het wel veilig kunnen organiseren. Wanneer dat zal zijn, delen we u later nog mee. Hou onze website en nieuwsbrief dus zeker in de gaten.

We beseffen dat het voor veel ouders niet gemakkelijk is nu Kattestroof is afgelast. Maar de gezondheid van de kinderen, de animatoren en de ouders gaat voor. Voor de ouders die een beroep uitoefenen waarbij telewerken niet mogelijk is, voorzien we in de Bertemse scholen noodopvang tijdens de paasvakantie. Schrijf u hiervoor voor maandag 29 maart in via www.bertem.be/noodopvang.

Ouders die wel kunnen telewerken, vragen we om zelf in te staan voor de opvang van de kinderen. Zo vermijden we zoveel mogelijk contacten, waardoor het virus geen kans krijgt om zich te verspreiden.

Bedankt voor uw begrip en voor de inspanningen die u nu al een jaar levert. Hou nog vol, zodat we hopelijk deze zomer weer alle Bertemse kinderen op ons speelplein kunnen verwelkomen!

Gepubliceerd op maandag 22 maart 2021
Nieuwsoverzicht