naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Enkel nog noodopvang in de scholen tot aan de paasvakantie

De besmettingen stijgen te snel. Die derde golf lijkt niet veraf. Daarom heeft de minister van onderwijs vanaf 22 maart extra maatregelen genomen voor de scholen. Ook voor de buitenschoolse opvang moeten we extra veiligheidsmaatregelen nemen. We voorzien daarom alleen nog noodopvang in de scholen.

De gezondheid van de leerlingen, de leerkrachten en de ouders primeert. Daarom vragen we de ouders die telewerken om de volgende 2 weken - tot aan de paasvakantie - geen gebruik te maken van de buitenschoolse opvang en andere oplossingen te zoeken voor en na school. Opgelet: opvang door grootouders is ook nog steeds te vermijden.

Alleen voor de kinderen van ouders voor wie telewerken écht niet mogelijk is, voorzien we noodopvang in de drie Bertemse scholen. Die noodopvang wordt zoveel mogelijk buiten georganiseerd.

We beseffen dat dit voor velen niet evident is, maar alleen door zoveel mogelijk contacten te vermijden kunnen we elkaar beschermen. Hou dus nog vol! Van zodra er voldoende mensen gevaccineerd zijn, kunnen we de maatregelen versoepelen.

Gepubliceerd op dinsdag 23 maart 2021
Nieuwsoverzicht
test-tube-covid-19-mask-medical-pandemic-hospital-quarantine-coronavirus

Deel deze pagina