naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Gemeentescholen zoeken een ICT-coördinator!

Onze gemeentelijke basisscholen zoeken een ICT-coördinator voor een deeltijdse functie (12/36 uren). Bent u een professionele bachelor en lijkt deze job u wel wat? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze scholen. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 2 juli.

Als ICT-coördinator heeft u een cruciale functie binnen de school. U zorgt ervoor dat de leerkracht, de leerling, de administratieve medewerker en de directie over de nodige ICT-hulpmiddelen beschikken. U beheert, onderhoudt en optimaliseert het netwerk van de school. Digitalisering binnen het onderwijs is een continu groeiend proces. U draagt hierdoor ook bij tot de realisatie van het opvoedingsproject van de school.

We bieden u een deeltijdse functie aan (12/36 uren) op niveau PBA (professionele bachelor) en u zal voor beide scholen ingezet worden.

Kandidaten mailen naar directie@gbszonneveld.be, info@gbsleefdaal.be en/of maken een afspraak met het secretariaat van de scholengemeenschap Khamsa (tel. 02 767 62 76) voor een online sollicitatiegesprek op vrijdag 2 juli.

Gepubliceerd op donderdag 10 juni 2021
Nieuwsoverzicht
Collega gezocht

Lees meer artikels over

Deel deze pagina