naar top
Gemeente Bertem

Woonwensenonderzoek

Tijdens de maanden mei en juni organiseren we een woonwensenonderzoek. We willen namelijk de woonwensen van jonge starters of oudere herstarters leren kennen, zodat we kunnen werken aan een woonaanbod dat hiermee rekening houdt.

Het lokaal bestuur Bertem werkt samen met de provincie Vlaams-Brabant en TU Delft aan een onderzoek om de woonwensen van starters en herstarters beter te leren kennen.

Bent u een starter – tussen 20 en 29 jaar – en wilt u binnenkort zelfstandig wonen, alleen of met een vriend of vriendin? Of bent u een herstarter – met minstens 55 jaren levenservaring – en zijn de kinderen het huis uit, uw woning telt enkele lege kamers en u overweegt om anders te gaan wonen? Of kent u iemand in deze levensfase? Dan willen we graag uw woonwensen beter leren kennen. Tijdens de maanden mei en juni 2021 kan u via www.bertem.be/woononderzoek onze vragenlijst anoniem invullen.

Na de verwerking van deze gegevens, zullen we deze kennis delen en samen werken aan een woonaanbod dat rekening houdt met deze woonwensen.

Heeft u vragen over wonen? Eén adres: onze woonconsulent Goele Daniels woonloket.bertem@igo.be of 0471 66 36 93

Gepubliceerd op zaterdag 01 mei 2021
Nieuwsoverzicht
Woonwensenonderzoek

Openingsuren & contact

Woonloket Wonen aan IJse en Voer

Lees meer artikels over

Deel deze pagina