naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Opheffing gemeentelijke coronamaatregelen

Er gelden geen specifieke, gemeentelijke, coronamaatregelen meer in Bertem. Alleen de algemene maatregelen die van toepassing zijn in het hele land, blijven van kracht.

Om het aantal coronabesmettingen tegen te gaan, waren de parkings aan speelbos 't Vossenhol afgesloten sinds 29 april 2020. Sinds 13 oktober 2020 was u verplicht een mondmasker te dragen op verschillende publieke plaatsen in Bertem, zoals de markt, speeltuin 't Blok en het recyclagepark. En de sportkantines en jeugdlokalen waren sinds 24 februari 2021 verplicht gesloten. Die beslissingen zijn nu allemaal opgeheven.

Ook de gouverneur van de provincie Vlaams-Brabant heeft de beperkende maatregelen zoals voorzien in zijn politiebesluit van 4 november 2020, zoals het dragen van een mondneusmasker op markten en recyclageparken, opgeheven.

In Bertem gelden nu dus alleen nog de algemene maatregelen die in het hele land van toepassing zijn. Blijf die maatregelen respecteren en laat u vaccineren, zo blijft het veilig voor iedereen!

De geldende maatregelen vindt u op www.info-coronavirus.be/nl/.  

Gepubliceerd op maandag 14 juni 2021
Nieuwsoverzicht