naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Gemeentelijke infrastructuur nu ook beschikbaar voor particulieren

Het lokaal bestuur heeft een aantal zalen die we al jaren verhuren aan onze verenigingen. Particulieren konden er niet terecht. Dat is verleden tijd. Vanaf nu kan iedereen onze infrastructuur huren.

We delen de mogelijke gebruikers van onze zalen in vier categorieën in. De voorrangsregeling, aanvraagperiode en de huurprijs hangen af van de categorie waarbij u hoort. Bij gelijktijdige aanvragen, krijgt iemand uit categorie 1 voorrang op een aanvrager uit categorie 2 die dan weer voorrang heeft op iemand uit de derde categorie en zo verder.

Zoekt u dus een zaal voor een activiteit die u organiseert, dan kan u misschien wel terecht in een van onze sportzalen, de Vlieg-In, Ter Dijle of op de speelplaats van onze gemeentescholen.

Nieuw reserveringsplatform

U vraagt het gebruik van een zaal voortaan ook aan via ons nieuwe online reserveringsplatform. Dat vindt u via www.bertem.be/reservering-zalen. Nadat u zich via e-mail heeft geregistreerd, kan u gemakkelijk in enkele stappen één of meerdere locaties reserveren. Zowel vaste wederkerende momenten als een eenmalige aanvraag zijn mogelijk.

Voor wie een online aanvraag niet mogelijk is, kan een beroep doen op onze medewerkers van het onthaal. Bel ze op tel. 016 49 99 99 of kom eens langs in het gemeentehuis. Ze helpen u graag verder.

Lees alle voorwaarden en het gebruikersreglement na op www.bertem.be/zalen. Met eventuele vragen kan u altijd terecht bij onze dienst facilitair beheer: gebouwen@bertem.be of tel. 016 49 99 99.

Gepubliceerd op dinsdag 27 juli 2021
Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Financiën

Facilitair beheer

Lees meer artikels over

Deel deze pagina