naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

UiTPAS met kansentarief

De UiTPAS kent u al: de voordeelkaart van de Druivenstreekgemeenten Bertem, Hoeilaart, Overijse, Tervuren en Huldenberg. Voor inwoners met een beperkter budget is er ook de UiTPAS met kansentarief. Zo kan iedereen deelnemen aan UiTPAS-activiteiten!

Met uw UiTPAS kan u bij elke deelname aan een UiTPAS-activiteit punten sparen die u nadien kan omruilen voor een leuk voordeel, een gadget of iets anders! Een UiTPAS kost 5 euro en kan worden afgehaald aan de balie van het lokaal bestuur Bertem. U ontvangt een welkomstvoordeel en kan meteen beginnen sparen. 

UiTPAS met kansentarief 

Inwoners met een beperkter budget kunnen recht hebben op een UiTPAS met kansentarief. Als u een verhoogde tegemoetkoming, een collectieve schuldenregeling of een beperkt inkomen heeft, dan betaalt u slechts 1 euro voor de aankoop van de UiTPAS. Bovendien krijgt u met deze UiTPAS met kansentarief 80% korting op alle UiTPAS-activiteiten in de Druivenstreek. 

Als u denkt in aanmerking te komen voor een UiTPAS met kansentarief kan u een afspraak maken met één van de maatschappelijk werkers van de dienst zorg en welzijn. Wanneer u effectief in aanmerking komt, krijgt u van de maatschappelijk werker een attest waarmee u een UiTPAS met kansentarief kan aankopen bij de onthaalbalie van lokaal bestuur.  

Opgelet: de UiTPAS moet geregistreerd worden, breng dus zeker uw identiteitskaart en eventueel ook de EID/Kids-ID van uw gezinsleden mee wanneer u uw UiTPAS komt aankopen. 

Gepubliceerd op donderdag 23 december 2021
Nieuwsoverzicht
UiTPAS.png

Openingsuren & contact

Evenementenloket

Deel deze pagina