naar top
Gemeente Bertem
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Reservelijst vaccinatie voor kinderen

Om ervoor te zorgen dat geen enkel vaccin verloren gaat, heeft het vaccinatiecentrum Colomba ook voor kinderen van 5 tot en met 11 jaar een reservelijst aangemaakt. U kan ook uw kind(eren) op de wachtlijst inschrijven.

Wanneer iemand niet komt opdagen voor zijn vaccin, willen we dit niet verloren laten gaan. Het is dan ook belangrijk dat we op zo'n moment snel iemand anders kunnen opbellen.

Alle kinderen (van 5 tot en met 11 jaar) uit Bertem, Herent en Kortenberg werden uitgenodigd voor hun vaccin. Opgelet: het kan zijn dat u de uitnodiging nog niet ontvangen heeft. U moet uw afspraak zelf online (bij voorkeur) of telefonisch maken op een moment dat voor u het beste past.

Wanneer er nog vaccins beschikbaar zijn, zullen de kinderen op de reservelijst uitgenodigd worden op basis van hun leeftijd (oud naar jong). Bij de registratie vragen we u ook hoeveel van uw kinderen in aanmerking komen voor vaccinatie. Zo probeert het vaccinatiecentrum ervoor te zorgen dat samenwonende kinderen op hetzelfde ogenblik kunnen langskomen.

Als uw kind toch niet kan komen als u wordt opgebeld, dan heeft dat geen effect op de originele oproeping van uw kind. 

Hoe uw kind op de reservelijst inschrijven?

Online (snelste manier)

Bij voorkeur doet u online een aanvraag via het webformulier ‘Reservelijst kindervaccinatie Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg'. Zo kunnen aanvragen veel sneller verwerkt worden én wordt u meteen toegevoegd aan de wachtlijst. Als u geen internetverbinding heeft of als u problemen ondervindt, probeer dan een beroep te doen op iemand uit uw omgeving. In de bibliotheek van Bertem kunt u gebruikmaken van de publiekscomputer om het online webformulier in te vullen. Dit kan zonder afspraak. Opgelet: wegens technische problemen kan dit niet in uitleenpost Leefdaal.

Telefonisch

U kunt ook telefonisch een aanvraag doen via tel. 02 755 22 22. Houd er rekening mee dat een telefonische aanvraag minder snel verwerkt zal worden. Houd ook rekening met eventuele wachttijden aangezien dit het algemene nummer is van het vaccinatiecentrum.

Papieren versie

U kunt een papieren versie invullen. Vraag ernaar aan het onthaal in het gemeentehuis van Bertem. Houd er rekening mee dat een papieren versie minder snel verwerkt zal worden.

Het Vaccinatiecentrum Colomba verwerkt de door u verstrekte persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorg. Meer informatie vindt u terug in de privacyverklaring via www.vaccinatiecentrumkortenberg.be/privacy-vaccinatiecentrum

Gepubliceerd op dinsdag 11 januari 2022
Nieuwsoverzicht